DORDOGNE

DORDOGNE met eigen Quad of Huurquads en Buggies

Deze authentieke hoeve als adventure hoofdkwartier quad-rando is gesitueerd tussen de Perigord Noir en Pourpre, in een klein gehucht Astor, tussen Monpazier en Belvès, twee van de mooiste vestigingsstadjes van de Perigord.

1

Een exclusieve streek van bossen en valleien met vele prachtige uitstappen per quad in de omgeving. Onder andere de abdij van Cadouin, grotten van Lascaux, Bergerac, Domme, Beynac en Cazenac….

PTC Rik 021

De Perigord is eveneens gekend om zijn gastronomie, lekkere wijnen, foie gras, truffel, eendbereidingen, wild, fraises de dordogne, notentaart, enz….

02

Capaciteiten woning: Aantal personen: tot 8 personen ( 4 koppels) of 4 individuen – ideaal voor een avontuurlijke bedrijfstraining. 4 slaapkamers – 3 badkamers – Terrein: 35 Ha – Verwarming: CV +grote houtkachel in living en verwarmd zwembad.

03

Ideaal voor de meer selectieve bedrijfsleiders quad-rando – een prachtig landhuis van alle comfort voorzien, in the middle of nowhere in het hart van de Périgord Noir  Bergerac vlieghaven op 40 minuten.

DSC00233

En dan genieten van elk fenomenaal moment, cultureel touren met de quad op culinair niveua. We klieven met de quad doorheen dichte zompige bossen tussen Cadouin, Belvès, Beaumont en Monpazier.

PTC Rik 03

We hebben er 6 robuste quads en 3 zware Polaris Buggies. Samen-werken op kaart en kompas richting culinaire restaurants.

DSC00573

Onmetelijke vergezichten en haast ondoordringbare bossen

PTC Rik 019

Godvergeten idyllische dorpjes en ook in de winter is het ginds zalig vertoeven

DSC00623

Allée Philip, op naar het avontuur

DSC00861

Iets verder hebben we er ook 3 grotere logementen op 1.5km van een piepklein dorp met 1 restaurant en een klein cafée.

DSC00782

Iets minder luxe maar toch, zalig verblijven en in de gehele omtrek niks dan groen. Groepen tot max 30 personen.

DSC00789

3 zwembaden, jacuzzis, BBQ …

DSC00791

Een echte Place2be – wat een zalig rust – zelfs wanneer de quads grommen dan voel je je nog altijd één met die immense, overweldigende natuur en dan spreek ik nog niet eens over die lokale bakkers, beenhouwers, wijn-boeren, de foie gras, de Monbazillac-wijnen, de open haard, het kampvuur …

DSC00796

 PTC Rik +32 498 399 280

Voor wie: Bedrijfsleiders, Vrienden, Teambuilding, groepen met eigen quad